Eseménynaptár

Aktuális hírek

  • 2017-10-24

   Szívférgesség kampány 2017. október 24 - december 8.

   tovább
  • 2015-03-03

   Elérhető új mobilapplikációnk, a PET DOKTOR!


   tovább

Hírek

2015-03-03

Elérhető új mobilapplikációnk, a PET DOKTOR!


A mobilapplikáció Android és iOS operációs rendszereken érhető el.

A Google Play és iTunes App Store webáruházakból ingyenesen letölthető és az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

1. Állatorvoskereső alkalmazás

A felhasználó GPS-koordinátái alapján kilistázza a környéken található állatorvosi rendelőket, azok részletes elérhetőségeivel, telefonszámaival, rendelési idejével és a rendelő specializációjával. A térképre kattintva a telefon alapértelmezett navigációs programjával útvonalat is tervez a kívánt rendelőhöz. Az állatorvosi rendelőt Kedvencként megjelölve a megadott rendelő adatait internet kapcsolat nélkül is láthatóvá teszi.

2. Kezelési, oltási, tápvásárlási, stb. emlékeztetők

Aktuális lenne kedvence újabb kullancs-bolha elleni kezelése vagy féregtelenítése, esetleg újra oltásra kellene őt vinni? Alkalmazásunkkal gyorsan beállíthatja ezeket az emlékeztetőket, melyek a telefon alapértelmezett Naptár funkciójába kerülnek és az ott megadott módon jeleznek az esemény előtt két nappal.

3. Állatorvosi értesítések, akciók

Alkalmazásunkkal az állatorvosok számára is lehetőséget adunk, hogy megosszák aktuális híreiket, akcióikat a Pet Doktor Facebook oldalán, melyet a telefonos alkalmazás Közösség oldalán is nyomon követhet. 

4. Hasznos információk kedvencedről

Az év során igyekszünk sok fontos és hasznos információt nyújtani a kutyák és macskák egészségének megőrzése témakörében.

lap tetejére